Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Chris D'Elia: No Pain

Film, 2020, 55 minutter
Chris D'Elia: No Pain
Chris D’Elia går på scenen i Minneapolis for at give sit besyv med om alt fra selvcensur til problematiske delfiner og latterlige mutantkræfter.
Filmen Chris D'Elia: No Pain er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 55 minutter. Egnet for personer over 16 år Chris D'Elia: No Pain kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kynisk, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk
Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.