Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Come Sunday

Heretic
Film, 2018, 105 minutter
Come Sunday
En troskrise sender den navnkundige fundamentalistiske prædikant Carlton Pearson ad en ny spirituel vej, som sætter alt, han holder kært, på spil.
Filmen Come Sunday er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 105 minutter. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Come Sunday kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Intellektuelt, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Come Sunday på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

Come Sunday is a movie starring Chiwetel Ejiofor, Gerard Catus, and Allie McCulloch. Evangelist Carlton Pearson is ostracized by his church for preaching that there is no Hell.

Skuespillere i Come Sunday

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);fransk;tyrkisk;tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Come Sunday

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Followers
En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.
I Am Not Okay With This
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.
Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
Crash Landing on You
Et uheld med en paraglider sender en sydkoreansk arving ind i Nordkorea – og i armene på en officer fra hæren, som beslutter at hjælpe hende med at gemme sig.
Gentefied
Morales-børnene kæmper for at redde deres bedstefars tacobutik og forfølge deres egne drømme, mens byfornyelsen rammer deres nabolag i Los Angeles.