Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Crazy Rich Asians

Film, 2018, 120 minutter
Crazy Rich Asians
Da Rachel Chu tager med sin kæreste til Singapore, hvor han stammer fra, opdager hun familiens luksusliv og møder hans misbilligende mor.
Filmen Crazy Rich Asians udkom i 2018 og varer 120 minutter. Denne film er Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crazy Rich Asians på IMDB

Score: 7 ud af 10

This contemporary romantic comedy, based on a global bestseller, follows native New Yorker Rachel Chu to Singapore to meet her boyfriend's family.

Skuespillere i Crazy Rich Asians

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Crazy Rich Asians

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld går på scenen i New York og diskuterer samtale versus sms'er, dårlige buffeter versus såkaldte "gode" restauranter – og magien ved en Pop-Tart.
Næsten en almindelig sommer
To vidt forskellige familier holder ferie sammen, men bliver chokerede, da familiernes to mandlige overhoveder fortæller, at de har forelsket sig i hinanden.