Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Crazyhead

Serie, 2016
Crazyhead
Amy, der arbejder i en bowlinghal, og den ukonventionelle Raquel sparker røv på dæmoner, men må også konfrontere deres egne indre dæmoner, mens de klarer livet i tyverne.
Serien Crazyhead er en Netflix Original og udkom i 2016. Denne komediegyserserie kommer fra Howard Overman skaberen af den BAFTA-belønnede serie Misfits. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Nervepirrende, Skræmmende, Absurd, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crazyhead på IMDB

Score: 7,4 ud af 10

Amy and Raquel attempt to navigate their way through the choppy waters of their early twenties whilst simultaneously kicking the ass of some seriously gnarly demons. What could possibly go wrong?

Skuespillere i Crazyhead

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Crazyhead

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.