Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Crip Camp: Starten på en revolution

Crip Camp: A Disability Revolution
Dokumentarer, 2020, 108 minutter
Crip Camp: Starten på en revolution
En banebrydende sommerlejr motiverer en gruppe handicappede teenagere til at starte en bevægelse, der baner vejen mod større ligestilling.
Dokumentareren Crip Camp: Starten på en revolution er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 108 minutter. Egnet for personer over 13 år Denne dokumentarer er Hjertevarm, Inspirerende, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crip Camp: Starten på en revolution på IMDB

Score: 8,1 ud af 10

Down the road from Woodstock, a revolution blossomed at a ramshackle summer camp for teenagers with disabilities, transforming their lives and igniting a landmark movement.

Lyd og undertitler

Lyd: dansk - synstolkning;tysk - synstolkning;engelsk - synstolkning;engelsk [original];svensk - synstolk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Crip Camp: Starten på en revolution

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bethany Hamilton: Unstoppable
Denne dokumentar skildrer Bethany Hamiltons liv og karriere, fra hun mistede sin arm som teenager, til hun besejrer de høje bølger som professionel surfer.
Movistar Team 2019
Det professionelle cykelhold Movistar sætter kursen mod sejr på landevejen og oplever udfordringer, kontroverser og interne konflikter undervejs.
There's Something in the Water
Denne dokumentar sætter fokus på minoritetssamfundenes udfordringer i Nova Scotia og deres kamp mod myndighederne om skadeligt industriaffald.
Unorthodox: Bag kulisserne
Se, hvordan en af de første serier, der gav et autentisk portræt af et hasidisk samfund og dets udfordringer for kvinder, blev lavet.
Fangio – Manden der tæmmede maskinerne
Juan Manuel Fangio var kongen af Formel 1 og vinder af 5 verdensmesterskaber i starten af 1950'erne – før beskyttelsesudstyr og sikkerhedsfunktioner blev indført.