Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Crip Camp: Starten på en revolution

Crip Camp: A Disability Revolution
Dokumentarer, 2020, 108 minutter
Crip Camp: Starten på en revolution
En banebrydende sommerlejr motiverer en gruppe handicappede teenagere til at starte en bevægelse, der baner vejen mod større ligestilling.
Dokumentareren Crip Camp: Starten på en revolution er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 108 minutter. Egnet for personer over 13 år Denne dokumentarer er Hjertevarm, Inspirerende, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Crip Camp: Starten på en revolution på IMDB

Score: 8,1 ud af 10

Down the road from Woodstock, a revolution blossomed at a ramshackle summer camp for teenagers with disabilities, transforming their lives and igniting a landmark movement.

Lyd og undertitler

Lyd: dansk - synstolkning;tysk - synstolkning;engelsk - synstolkning;engelsk [original];svensk - synstolk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Crip Camp: Starten på en revolution

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Ben Platt har taget sit band og sit gode humør med, når han giver publikum et indblik i sit liv med sange fra debutalbummet Sing to Me Instead.
Dømt i medierne
Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Kom med på bevidsthedsudvidende op- og nedture, når berømtheder deler deres sjove og skøre historier via blandt andet animationer og genopførelser i denne dokumentar.
Michelle Obama – Min historie
Kom tæt på den tidligere førstedame Michelle Obama i denne dokumentar, der ser nærmere på hendes liv, håb og medmenneskelighed, mens hun er bogturné med Min historie.
En hemmelig kærlighed
Gennem skiftende tider holdt to kvinder deres mangeårige kærlighed hemmelig. Men det er ikke uden problemer at springe ud, når man kommer op i årene.