Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Cuckoo

Serie, 2016
Cuckoo
Rachel chokerer sine ordentlige, britiske forældre, da hun gifter sig med en amerikansk hippie, men det er bare den første af en lang række overraskelser for familien.
Serien Cuckoo udkom i 2016. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cuckoo på IMDB

Score: 7,4 ud af 10

Cuckoo is every parent's worst nightmare - a slacker full of outlandish, New Age ideas.

Skuespillere i Cuckoo

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: hollandsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Cuckoo

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.