Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

D.L. Hughley: Contrarian

Film, 2018, 58 minutter
D.L. Hughley: Contrarian
DL Hughley joker om politisk varme kartofler, kendisskandaler, sin håndfaste mor og meget mere i et gnistrende standupshow fra Philadelphia.
Filmen D.L. Hughley: Contrarian er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 58 minutter. D.L. Hughley: Contrarian kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

D.L. Hughley: Contrarian på IMDB

Score: 6,4 ud af 10

Hughley keeps his audience in hysterics as he tells it like it is about the hypocrisy of racism in America, being a man during the #MeToo movement, why cell phones are ruining relationships, and parents who don't follow warning signs.

Trailer

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom D.L. Hughley: Contrarian

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.