Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Daniel Sloss: Live Shows

Serie, 2018
Daniel Sloss: Live Shows
Daniel Sloss er klar til at finde det sjove i nogle meget alvorlige emner lige fra de dybt personlige til de helt respektløse.
Serien Daniel Sloss: Live Shows er en Netflix Original og udkom i 2018. Daniel Sloss: Live Shows kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Daniel Sloss: Live Shows på IMDB

Score: 8,5 ud af 10

The dark mind of Daniel Sloss is back, and he's ready to find the funny in some very taboo topics, from the deeply personal to the highly irreverent.

Trailer

Skuespiller

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Daniel Sloss: Live Shows

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Resident
En medicinstuderende lærer på den hårde måde om livet på et hospital og får træning på jobbet under ledelse af en fremragende reservelæge.
Trinkets
En sørgende teenager bliver uventet ven med to klassekammerater på sin nye high school, da de alle tre lander i den samme gruppe for Anonyme Butikstyve.
Yankee
På flugt fra politiet krydser en mand fra Arizona grænsen til Mexico og bliver dybt involveret i narkosmugling ved hjælp af moderne teknologi.
Leila
I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.
Charité under krigen
I 1943 kæmper personalet på Berlins Charité-hospital med følgerne af 2. verdenskrig, naziregimet og dets racehygiejniske tiltag.