Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Daniel Sloss: Live Shows

Serie, 2018
Daniel Sloss: Live Shows
Daniel Sloss er klar til at finde det sjove i nogle meget alvorlige emner lige fra de dybt personlige til de helt respektløse.
Serien Daniel Sloss: Live Shows er en Netflix Original og udkom i 2018. Daniel Sloss: Live Shows kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Daniel Sloss: Live Shows på IMDB

Score: 8,5 ud af 10

The dark mind of Daniel Sloss is back, and he's ready to find the funny in some very taboo topics, from the deeply personal to the highly irreverent.

Trailer

Skuespiller

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Daniel Sloss: Live Shows

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma og Jernfortet flytter kampen til Unatos slagmark og går sammen med alliancen for at genvinde området fra kabane-horden.
De sidste børn på Jorden
Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.
Terrace House: Tokyo 2019-2020
Seks fremmede deler et fantastisk hus i Tokyo og leder efter kærligheden, mens de bor under samme tag. De har ingen drejebog – hvad, der sker, er helt op til dem.
Unbelievable
Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.
The I-Land
En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.