Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Daughters of the Dust

Film, 1991, 112 minutter
Daughters of the Dust
En afroamerikansk Gullah-familie forlader deres hjem på en ø i 1902 og risikerer at miste deres kultur for at starte et nyt liv på det amerikanske fastland.
Filmen Daughters of the Dust udkom i 1991 og varer 112 minutter. Denne film er Følelsesladet, Intellektuel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Daughters of the Dust på IMDB

Score: 6,5 ud af 10

Languid look at the Gullah culture of the sea islands off the coast of South Carolina and Georgia where African folk-ways were maintained well into the 20th Century and was one of the last bastions of these mores in America. Set in 1902.

Skuespillere i Daughters of the Dust

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Daughters of the Dust

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
The Last Thing He Wanted
En hårdtslående journalist bliver rodet ind i den historie, hun forsøger at afsløre, da hun hjælper sin syge far med at formidle en våbenhandel i Centralamerika.
Yeh Ballet
To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.
Horse Girl
En sød outsider, der elsker håndarbejde, heste og overnaturlige krimiserier, oplever, at hendes stadigt mere levende drømme materialiseres i hendes vågne tilværelse.
The Coldest Game
Under Cubakrisen i 1962 bliver et matematikgeni med problemer hyret til at spille en skakmatch – og indgå i dødsensfarlig spionage – mellem USA og Sovjetunionen.