Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Dave Chappelle: Sticks & Stones

Film, 2019, 65 minutter
Dave Chappelle: Sticks & Stones
Dave Chappelle kommer ind på våbenkultur, narkokrisen og tidevandsbølgen af kendisskandaler i en trodsig standup-special optaget i Atlanta.
Filmen Dave Chappelle: Sticks & Stones er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 65 minutter. Dave Chappelle: Sticks & Stones kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Provokerende, Fræk, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dave Chappelle: Sticks & Stones på IMDB

Score: 8,3 ud af 10

Dave Chappelle takes on gun culture, the opioid crisis and the tidal wave of celebrity scandals in a defiant stand-up special filmed in Atlanta.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk;engelsk;tysk

Mere ligesom Dave Chappelle: Sticks & Stones

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

House Arrest
En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.
Fadily Camara : La plus drôle de tes copines
Den franske komiker Fadily Camara deler ud af vittigheder, levende karakterer og fysisk comedy i et livligt standupshow på La Cigale i Paris.
Klaus
Et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab, der giver glæde til en kold, mørk by, som desperat har brug for det.
Jeff Garlin: Our Man In Chicago
Komikeren Jeff Garlin fejrer (ufrivilligt) sit 37 års jubilæum som standupkomiker og fortæller om kærlighed, tab, succes og madafhængighed.
Let It Snow – Tre Vinterromancer
En snestorm rammer en lille by på en kold juleaften, og det får konsekvenser for venskaber, kærlighedsliv og fremtiden for flere high school-elever.