Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Dave Chappelle: Sticks & Stones

Film, 2019, 65 minutter
Dave Chappelle: Sticks & Stones
Dave Chappelle kommer ind på våbenkultur, narkokrisen og tidevandsbølgen af kendisskandaler i en trodsig standup-special optaget i Atlanta.
Filmen Dave Chappelle: Sticks & Stones er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 65 minutter. Dave Chappelle: Sticks & Stones kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Provokerende, Fræk, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dave Chappelle: Sticks & Stones på IMDB

Score: 8,3 ud af 10

Dave Chappelle takes on gun culture, the opioid crisis and the tidal wave of celebrity scandals in a defiant stand-up special filmed in Atlanta.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk;engelsk;tysk

Mere ligesom Dave Chappelle: Sticks & Stones

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld går på scenen i New York og diskuterer samtale versus sms'er, dårlige buffeter versus såkaldte "gode" restauranter – og magien ved en Pop-Tart.
Næsten en almindelig sommer
To vidt forskellige familier holder ferie sammen, men bliver chokerede, da familiernes to mandlige overhoveder fortæller, at de har forelsket sig i hinanden.