Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

David Brent: Life on the Road

Film, 2016, 96 minutter
David Brent: Life on the Road
Nu, hvor The Office er fortid, dropper den middelmådige sælger David Brent jobbet og tager på turné med sit rockband i et katastrofalt forsøg på at opnå stjernestatus.
Filmen David Brent: Life on the Road er en Netflix Original og udkom i 2016 og varer 96 minutter. Ricky Gervais vandt tre BAFTA-priser og en Golden Globe for sit portræt af David Brent i The Office. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne film er Vittig, Ukonventionel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

David Brent: Life on the Road på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

A camera crew catches up with David Brent, the former star of the fictional British TV series The Office (2001), as he now fancies himself a rock star on the road.

Skuespillere i David Brent: Life on the Road

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom David Brent: Life on the Road

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
Evelyn
En instruktør og hans søskende plages af broderens selvmord og foretager en storslået og følelsesladet vandring gennem Storbritannien for at få ro i sindet.
Our Godfather – historien om en mafiaboss
I 1986 blev Tommaso Buscetta den første højtstående mafiaboss nogensinde til at vidne mod mafiaen. Det kostede ham og hans familie alt.
Tall Girl
Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.
Used Goods
For at slippe væk fra grådige skurke i medicinalbranchen forklæder en kræftforsker sig som en fattig sælger for at beskytte sine banebydende forskningsresultater.