Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

David Brent: Life on the Road

Film, 2016, 96 minutter
David Brent: Life on the Road
Nu, hvor The Office er fortid, dropper den middelmådige sælger David Brent jobbet og tager på turné med sit rockband i et katastrofalt forsøg på at opnå stjernestatus.
Filmen David Brent: Life on the Road er en Netflix Original og udkom i 2016 og varer 96 minutter. Ricky Gervais vandt tre BAFTA-priser og en Golden Globe for sit portræt af David Brent i The Office. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne film er Vittig, Ukonventionel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

David Brent: Life on the Road på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

A camera crew catches up with David Brent, the former star of the fictional British TV series The Office (2001), as he now fancies himself a rock star on the road.

Skuespillere i David Brent: Life on the Road

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom David Brent: Life on the Road

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Savage Raghda
En enlig far forsøger desperat at støtte sin søn. Derfor bruger han sine evner som makeupartist til at klæde sig ud som en kvinde og aflægge prøve til en reklamefilm.
Jo Koy: Comin' In Hot
Komikeren Jo Koy går på scenen i Hawaii og giver sin oprigtige mening om kulturelle kuriositeter, faderskab uden filter og meget mere.