Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

De uovervindelige

Film, 1987, 119 minutter, 1.893.842 Bedømmelser
De uovervindelige
I dette tidstypiske krimidrama gør Eliot Ness alt for at fange den legendariske Al Capone. Også selvom det betyder, at der måske skal bøjes nogle regler.
Filmen De uovervindelige udkom i 1987 og varer 119 minutter. Costner og Oscar-vinder Connery var også urørlige i den sjette mest populære film det år. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.
16 år og derover Indeholder vold
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De uovervindelige på IMDB

Score: 8 ud af 10

Federal Agent Eliot Ness sets out to stop Al Capone; because of rampant corruption, he assembles a small, hand-picked team.

Trailer

Skuespillere i De uovervindelige

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom De uovervindelige

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.