Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Dead to Me

Serie, 2019
Dead to Me
En enke, som leder efter den flugtbillist, der kørte hendes mand ihjel, bliver ven med en excentrisk optimist, der ikke er helt, hvad hun ser ud til at være.
Serien Dead to Me er en Netflix Original og udkom i 2019. Dead to Me kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ukonventionel, Vittig, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Dead to Me

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;tysk;svensk;engelsk

Mere ligesom Dead to Me

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.