Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Dear John

Film, 2010, 107 minutter, 2.386.312 Bedømmelser
Dear John
En amerikansk soldat falder for en universitetsstuderende, men da han bliver nødt til at melde sig til hæren igen, holder deres håndskrevne breve kærligheden i live.
Filmen Dear John udkom i 2010 og varer 107 minutter. Channing Tatum og Amanda Seyfried spiller et forelsket par adskilt af stor afstand i dette romantiske krigsdrama. Tilladt for børn på 11 år og derover. Denne Film er Romantisk, Følelsesladet.
12 år og derover Indeholder vold
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dear John på IMDB

When a John Deere plant closes in Welland Ontario, director Mark Lammert explores the causes and effects of their decision to move south.

Skuespillere i Dear John

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Dear John

Remember Me

Remember Me

(2010)

Magic Mike

Magic Mike

(2012)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.
All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
Rig på kærlighed
Overklassedrengen Teto vil vise sit værd over for Paula, som han er forelsket i, men da han fortæller hende, at han kommer fra fattige kår, bliver løgnen svær at styre.
The Half Of It
Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.
Betonrus
En ung mand vil gøre alt for at blive rig, og sammen med sin tvivlsomme makker skaber han kaos på Berlins ejendomsmarked, indtil de gode tider truer med at ødelægge alt.