Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den 5. bølge

The Fifth Wave
Film, 2016, 112 minutter
Den 5. bølge
Efter fire bølger af ødelæggelse rammer Jorden, går en teenager sammen med en fremmed for at forberede sig på den femte, mens hun leder efter sin forsvundne bror.
Filmen Den 5. bølge udkom i 2016 og varer 112 minutter. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Denne film er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den 5. bølge på IMDB

Score: 5,2 ud af 10

Four waves of increasingly deadly alien attacks have left most of Earth decimated. Cassie is on the run, desperately trying to save her younger brother.

Skuespillere i Den 5. bølge

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);fransk;tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;dansk;fransk

Mere ligesom Den 5. bølge

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Triple Frontier
Loyaliteten bliver sat på prøve, da fem tidligere elitesoldater finder sammen for at stjæle en narkobarons formue, hvilket udløser en serie af uforudsete konsekvenser.
The Hard Way
Efter at have fundet ud af, at hans bror døde på en mission i Rumænien, slår en tidligere soldat sig sammen med to allierede for at jage en mystisk fjende og få hævn.
Loyalitet er alt
En tidligere oberst danner en speciel paramilitær gruppe med det formål at bekæmpe narkotrafikken ved Paraguays grænser.
Jurassic Park III
En gruppe turister er strandet på den berygtede Isla Sorna og må kæmpe for overlevelse, da nogle nye og farligere dinosaurer prøver at æde dem.
Johnny English
En franskmand er efter kronjuvelerne og selve tronen – men du skal ikke bekymre dig, for den hemmelige agent Johnny English er på sagen.