Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den 5. bølge

The Fifth Wave
Film, 2016, 112 minutter
Den 5. bølge
Efter fire bølger af ødelæggelse rammer Jorden, går en teenager sammen med en fremmed for at forberede sig på den femte, mens hun leder efter sin forsvundne bror.
Denne film er Medrivende

Den 5. bølge på IMDB

Four waves of increasingly deadly alien attacks have left most of Earth decimated. Cassie is on the run, desperately trying to save her younger brother.

Director:

Skuespillere i Den 5. bølge

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);fransk;tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;dansk;fransk

Mere ligesom Den 5. bølge

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Revenger
En tidligere betjent er fast besluttet på at hævne mordet på sin familie og infiltrerer en fjern ø, der fungerer som fængsel og dødsgang for ondskabsfulde forbrydere.
Life
Opdagelsen af en éncellet organisme i en prøve fra Mars skaber begejstring – indtil livsformen begynder at vise tegn på intelligens.
Salt
CIA-agenten Evelyn Salt tager flugten efter en anklage for at være russisk spion, og hun bruger alle de kneb, hun kan, for at undslippe sine forfølgere og rense sit navn.
Indiana Jones og jagten på den forsvundne skat
Da Indiana Jones bliver hyret af den amerikanske regering til at finde den legendariske Pagtens Ark, kommer han op mod hele naziregimet.
Resident Evil: The Final Chapter
Alice kæmper for at komme til Raccoon City for at få fat i en vigtig antivirus, men dr. Isaacs, Umbrella Corp. og horder af voldelige zombier står i vejen.