Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den 5. bølge

The Fifth Wave
Film, 2016, 112 minutter
Den 5. bølge
Efter fire bølger af ødelæggelse rammer Jorden, går en teenager sammen med en fremmed for at forberede sig på den femte, mens hun leder efter sin forsvundne bror.
Filmen Den 5. bølge udkom i 2016 og varer 112 minutter. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Denne film er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den 5. bølge på IMDB

Score: 5,2 ud af 10

Four waves of increasingly deadly alien attacks have left most of Earth decimated. Cassie is on the run, desperately trying to save her younger brother.

Skuespillere i Den 5. bølge

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);fransk;tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;dansk;fransk

Mere ligesom Den 5. bølge

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Arthdal Chronicles
I det sagnomspundne land Arth kæmper indbyggerne i oldtidsbyen Arthdal og de omkringliggende områder om magten, mens de opbygger et nyt samfund.
I Am Mother
Efter masseudslettelsen af menneskeheden får en teenager, der er opfostret af en robotmor, vendt hele sin verden på hovedet, da hun støder på et andet menneske.
Malibu Rescue: The Series
Efter at have bestået Junior Redningstjenestens træning vender Team flynder tilbage til strandkanten til spændende redningsaktioner og glade grin.
The Meg
En udbrændt redningsdykker bliver halet ind til et sidste job for at redde sine venner fra en uhyggelig megalodon, som man troede for længst var uddød.
A Prayer Before Dawn
Billy Moore ender i et berygtet thailandsk fængsel, hvor han skal opnå friheden ved at kæmpe i muay thai-turneringer. Baseret på virkelige hændelser.