Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den Dømte

Serie, 2017
Den Dømte
I en fredelig og rustik by bliver en pensioneret mand og hans familie suget ind i et mordmysterie fyldt med chokerende, begravede hemmeligheder.
Serien Den Dømte udkom i 2017. Denne serie er Ildevarslende, Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den Dømte på IMDB

Score: 8,8 ud af 10

Cevdet (Haluk Bilginer), a retired commissioner, and his wife spend their pensions in peace on a farm away from the city. Suddenly the life of the family is destroyed by the sudden arrival of a terrible news from the little son.

Skuespillere i Den Dømte

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tyrkisk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;svensk;tysk;tyrkisk

Mere ligesom Den Dømte

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya og Zodiac-ridderne rejser sig igen for at beskytte gudinden Athenes genopstandelse, men der hænger en mørk profeti over dem alle.
Typewriter
Tre unge venner fra Goa vil undersøge en gammel villa for spøgelser, men da en ny familie flytter ind, kommer husets fortid op til overfladen på uhyggelige måder.
Secret Obsession
Da Jennifer vågner med hukommelsestab efter et overfald, står hendes kærlige ægtemand klar til at hjælpe. Men det går snart op for hende, at faren ikke er overstået.
¡Ay, mi madre!
Da hendes mor, som hun ikke har haft kontakt med længe, pludselig dør, må hun følge de sære instruktioner i testamentet for at få fingrene i den store arv.
Lykke-Per
En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.