Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den endeløse skyttegrav

The Endless Trench
Film, 2019, 147 minutter
Den endeløse skyttegrav
En republikaner fra Den Spanske Borgerkrig, som frygter repressalier, skjuler sig i sit hjem i over 30 år med sin kones hjælp. Baseret på virkelige hændelser.
Filmen Den endeløse skyttegrav er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 147 minutter. Egent for børn over 16 år. Den endeløse skyttegrav kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Underspillet, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den endeløse skyttegrav på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

1936. A country taken by the fascism. A husband marked for the killing. A wife determined to all for saving him. An endless incarceration in his own home.

Skuespillere i Den endeløse skyttegrav

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;spansk (Europa) - synstolkning;spansk (Europa) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk (Europa);svensk

Mere ligesom Den endeløse skyttegrav

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Happy Old Year
En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.
Uncorked
En ung mand føler sig splittet mellem sin drøm om at blive sommelier og sin fars forventninger om, at han skal overtage familiefirmaet.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Crip Camp: Starten på en revolution
En banebrydende sommerlejr motiverer en gruppe handicappede teenagere til at starte en bevægelse, der baner vejen mod større ligestilling.
Beboeren
En arbejdsløs reklamechef begynder at forfølge de nye lejere af hans tidligere hjem, og hans motiver mod familien tager en dyster drejning.