Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den indsatte

The Inmate
Serie, 2018
Den indsatte
En tidligere marinesoldat optræder som fange i et mexicansk fængsel, hvor han infiltrerer en bande, der er mistænkt for at kidnappe en amerikansk dommers teenagedatter.
Serien Den indsatte udkom i 2018. Denne serie er .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den indsatte på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

An American SPEC OPS infiltrates one of Mexico's toughest prisons in search of information on the whereabouts of an American politician's daughter.

Skuespillere i Den indsatte

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original];engelsk
Undertitler: tysk;engelsk;dansk;svensk;spansk

Mere ligesom Den indsatte

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.