Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den indsatte

The Inmate
Serie, 2018
Den indsatte
En tidligere marinesoldat optræder som fange i et mexicansk fængsel, hvor han infiltrerer en bande, der er mistænkt for at kidnappe en amerikansk dommers teenagedatter.
Serien Den indsatte udkom i 2018. Denne serie er .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den indsatte på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

An American SPEC OPS infiltrates one of Mexico's toughest prisons in search of information on the whereabouts of an American politician's daughter.

Skuespillere i Den indsatte

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original];engelsk
Undertitler: tysk;engelsk;dansk;svensk;spansk

Mere ligesom Den indsatte

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Raising Dion
En mor, der er blevet enke, giver sig i kast med at løse mysteriet om sin unge søns spirende superkræfter, mens hun forsøger at holde hans usædvanlige evner skjult.
Legenderne – Myternes mestre
Da sagnomspundne væsner kommer til live, er det op til Leo, Theodora, Don Andrés og Alebrije – de superhemmelige monsterjægere – at klare ærterne.
El Dragón: En kriger vender tilbage
En finansmand vender hjem fra Tokyo til sine mexikanske rødder for at erstatte sin farfar, som var leder af et kartel. I Mexico må han kæmpe med to rivaler om magten.
Seis Manos
En gruppe forældreløse, der er opfostret af en kampsportsmester, kaster sig ud i et mysterie, der omfatter djævelske kræfter, narkokarteller, gamle ritualer og blodofre.
Bard of Blood
Flere år efter en katastrofal mission i Baluchistan, konfronteres en tidligere indisk spion med sin fortid, da han skal stå i spidsen for en uautoriseret redningsaktion.