Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den sidste turnering

Serie, 2020
Den sidste turnering
Denne dokumentarserie med ikke tidligere viste optagelser fra sæsonen 1997-98 giver et præcist billede af Michael Jordans karriere og holdet Chicago Bulls i 1990'erne.
Serien Den sidste turnering er en Netflix Original og udkom i 2020. Michael Jordan, Scottie Pippen, Dennis Rodman og Phil Jackson har medvirket i dette portræt af det legendariske hold. Egnet for personer over 7 år. Den sidste turnering kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Feel-good, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den sidste turnering på IMDB

Score: 9,7 ud af 10

Charting the rise of the 1990's Chicago Bulls, led by Michael Jordan, one of the most notable dynasties in sports history.

Skuespillere i Den sidste turnering

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Den sidste turnering

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.