Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den skaldede frisør

Love Is All You Need
Film, 2012, 115 minutter, 11.074 Bedømmelser
Den skaldede frisør
En gruppe mennesker i Italien leder efter kærligheden og må håndtere jalousi, passion og ensomhed i deres jagt på et bedre liv.
Filmen Den skaldede frisør udkom i 2012 og varer 115 minutter. Pierce Brosnan får som enkemand mulighed for at opleve kærligheden på ny i denne komedie, som foregår i Italien. Denne film er Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den skaldede frisør på IMDB

Score: 7 ud af 10

A hairdresser who has lost her hair to cancer finds out her husband is having an affair, travels to Italy for her daughter's wedding and meets a widower who still blames the world for the loss of his wife.

Skuespillere i Den skaldede frisør

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk
Undertitler: dansk

Mere ligesom Den skaldede frisør

Rita

Rita

(2020)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

Klassefesten

Klassefesten

(2011)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Hacker
Da en forældreløs, 13-årig teknologiekspert hører, at hans mor måske stadig er i live, begynder han en stædig jagt efter sandheden bag hendes forsvinden.
Julemandens datter
Den 12-årige Lucia må finde en kur til en mystisk sygdom skabt af den onde Krampus, hvis hun skal blive den første pige, der får lov at gå på Julemandsskolen.
Til vi falder
Et sørgende par leder efter svar på deres spørgsmål i den kystby, hvor deres unge søn forsvandt på mystisk vis.
Landet af glas
13-årige Jas er tit alene hjemme og må selv finde ud af, hvad han skal gøre, da han opdager, at nogle elvere er flyttet ind i laden.
Lykke-Per
En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.