Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den udvalgte

O Escolhido
Serie, 2019
Den udvalgte
Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.
Serien Den udvalgte er en Netflix Original og udkom i 2019. Den udvalgte kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den udvalgte på IMDB

Score: 4,8 ud af 10

While traveling in Czech Republic, the American friends Brad, Christina, T.K. and Kelly find a map with the route to an ancient castle and they decide to visit the place. They force the ...

Skuespillere i Den udvalgte

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;tysk;portugisisk (Brasilien) [original];portugisisk (Brasilien) - synstolkning
Undertitler: svensk;tysk;dansk;engelsk;portugisisk (Brasilien)

Mere ligesom Den udvalgte

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.
Better Than Us
En familie på randen af et sammenbrud bliver ejere af en avanceret robot, der er eftertragtet af en stor virksomhed, drabsefterforskere og terrorister.
Grønt grænseland
Da en ung kvinde fra Bogotá begiver sig ind i junglen for at efterforske fire kvindemord, støder hun på magi, ondskabsfulde planer og sin egen virkelige oprindelse.