Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den udvalgte

O Escolhido
Serie, 2019
Den udvalgte
Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.
Serien Den udvalgte er en Netflix Original og udkom i 2019. Den udvalgte kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den udvalgte på IMDB

Score: 4,8 ud af 10

While traveling in Czech Republic, the American friends Brad, Christina, T.K. and Kelly find a map with the route to an ancient castle and they decide to visit the place. They force the ...

Skuespillere i Den udvalgte

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;tysk;portugisisk (Brasilien) [original];portugisisk (Brasilien) - synstolkning
Undertitler: svensk;tysk;dansk;engelsk;portugisisk (Brasilien)

Mere ligesom Den udvalgte

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Virgin River
En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.
Juledagene
Fire søstre kæmper med familiedrama og hemmeligheder gennem tre forskellige tidsperioder, der alle opstår omkring juletid.
Triad Princess
Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss' vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.
V Wars
En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.
Apache: Historien om Carlos Tevez
Denne grusomme dramatisering af Carlos Tevez' liv viser hans udvikling til fodboldstjerne midt i de hårde forhold i Argentinas Fuerte Apache.