Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Den uhyggelige historie om Kaptajn Underhylers hack-o-ween

Film, 2019, 46 minutter
Den uhyggelige historie om Kaptajn Underhylers hack-o-ween
Da Thorkild forsøger at aflyse halloween, skaber hans bedste venner, Jimmy og Otto, deres egen uhyggelige højtid – og den bliver en kæmpe succes.
Filmen Den uhyggelige historie om Kaptajn Underhylers hack-o-ween er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 46 minutter. Denne film er Vittig, Fjollet, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Den uhyggelige historie om Kaptajn Underhylers hack-o-ween

Lyd og undertitler

Lyd: dansk;tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original];svensk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Den uhyggelige historie om Kaptajn Underhylers hack-o-ween

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Wounds
Da en bartender fra New Orleans samler en mobil op, der er tabt i et slagsmål, begynder han at modtage ildevarslende beskeder – og snart rystes han i sin grundvold.
Tell Me Who I Am
I dette dokumentarprogram fortæller Marcus sin tvillingebror Alex om hans fortid, da Alex mister hukommelsen. Marcus gemmer imidlertid på en mørk familiehemmelighed.
The Laundromat
Da en enke bliver franarret sine forsikringspenge, leder hendes søgen efter svar hende til to snu advokater i Panama, som gemmer penge væk for superrige mennesker.
Sytten
En 17-årig flygter fra et ungdomsfængsel for at finde sin terapihund. Han rejser gennem Cantabrien i Nordspanien og genskaber kontakten med sin bror og sin bedstemor.
Upstarts
Tre studerende starter et firma op i håbet om at gøre noget godt for verden og tjene en formue. Men da forretningen begynder at blomstre, svækkes båndene mellem dem.