Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Deon Cole: Cole Hearted

Film, 2019, 69 minutter
Deon Cole: Cole Hearted
Deon Cole mener, at comedy er den sidste autentiske udtryksform. Han forklarer, hvornår det er det rette tidspunkt at takke Jesus og det forkerte tidspunkt at sige "tja".
Filmen Deon Cole: Cole Hearted er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 69 minutter. Deon Cole: Cole Hearted kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Deon Cole: Cole Hearted

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Laundromat
Da en enke bliver franarret sine forsikringspenge, leder hendes søgen efter svar hende til to snu advokater i Panama, som gemmer penge væk for superrige mennesker.
Sytten
En 17-årig flygter fra et ungdomsfængsel for at finde sin terapihund. Han rejser gennem Cantabrien i Nordspanien og genskaber kontakten med sin bror og sin bedstemor.
Upstarts
Tre studerende starter et firma op i håbet om at gøre noget godt for verden og tjene en formue. Men da forretningen begynder at blomstre, svækkes båndene mellem dem.
Park Na-rae: Glamour Warning
Koreas elskede komiker og yndlingsstoresøster taler om sex, parforhold og livet som kendis – og hun er mere respektløs og fræk end nogensinde før.
Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..!
Comedy-stjernen Martin Matte fra Quebec fortæller pinlige personlige historier og har en løsning på SoMe-trolls og meget mere i denne uforudsigelige special.