Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Der var engang ... H.C. Andersen

Serie, 2004, 10.205 Bedømmelser
Der var engang ... H.C. Andersen
Denne animationsserie præsenterer de tidløse eventyr af H. C. Andersen, hvis klassikere har inspireret såvel børn som voksne.

Der var engang ... H.C. Andersen på IMDB

A fictionalized account of the young life of Hans Christian Andersen, a young man with a penchant for storytelling but struggles to find his place in the world and gain the affection of the...

Skuespillere i Der var engang ... H.C. Andersen

Lyd og undertitler

Lyd: dansk

Mere ligesom Der var engang ... H.C. Andersen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Mr. Sunshine
En lille dreng, der ender i USA efter Shinmiyangyo-hændelsen i 1871, vender tilbage til Korea ved et historisk vendepunkt og falder for en adelsdame.
Jimmy: The True Story of a True Idiot
I 1980'erne møder det naive fjols Hideaki komedielegenden Sanma, ændrer sit navn til Jimmy og bliver en komisk superstjerne.
Den lille prins
Da den onde slange rejser gennem galaksen og slukker stjernerne, forlader den lille prins sin asteroide for at redde universet.
Iron Man: Armored Adventures
Teenagefænomenet Tony Stark flyver op i himlen i en genialt konstrueret rustning for at lære sandheden om sin fars mystiske død.
Morten og hans venner
Morten Skildpadde og hans venner løser mysterier og udforsker deres verden i denne opdaterede serie baseret på de populære børnebøger.