Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Derek

Serie, 2015, 669 Bedømmelser
Derek
Ricky Gervais har skabt og spiller hovedrollen i dette hjertevarme komediedrama som en loyal engelsk plejehjemsmedarbejder, der kun ser det gode i alle.
Serien Derek er en Netflix Original og udkom i 2015. Prisvinderen Ricky Gervais har instrueret og spiller hovedrollen i denne dokumentaragtige komedie. Denne serie er : Excentrisk, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derek på IMDB

Score: 8 ud af 10

Derek is a loyal nursing home caretaker who sees only the good in his quirky co-workers as they struggle against prejudice and shrinking budgets to care for their elderly residents.

Skuespillere i Derek

Mere ligesom Derek

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Big Flower Fight
Ti par florister, skulptører og havedesignere kæmper i en venskabelig blomsterkrig om, hvem der kan frembringe de største og vildeste haveskulpturer.
White Lines
Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.
Spisetid med Nadiya
I denne madlavningsserie byder Nadiya Hussain på lækre genveje, vigtige ingredienser og hurtige yndlingsretter – perfekt til vore dages travle familier.
Win the Wilderness
Seks par kæmper om skødet til en hytte i Alaska ved at bevise, hvem af dem der er bedst egnet til at overleve i den smukke, uberørte og rå natur.
Brevet til kongen
En ung ridder under oplæring tackler ældgamle profetier, magiske kræfter og finurlige følgesvende, da han begiver sig ud på en episk mission for at redde sit kongerige.