Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Derek

Serie, 2015, 669 Bedømmelser
Derek
Ricky Gervais har skabt og spiller hovedrollen i dette hjertevarme komediedrama som en loyal engelsk plejehjemsmedarbejder, der kun ser det gode i alle.
Serien Derek er en Netflix Original og udkom i 2015. Prisvinderen Ricky Gervais har instrueret og spiller hovedrollen i denne dokumentaragtige komedie. Denne serie er : Excentrisk, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derek på IMDB

Score: 8 ud af 10

Derek is a loyal nursing home caretaker who sees only the good in his quirky co-workers as they struggle against prejudice and shrinking budgets to care for their elderly residents.

Skuespillere i Derek

Mere ligesom Derek

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Interior Design Masters
Indretningsarkitekter in spe forvandler forskellige rum fra at være kedelige til at sprudle, når de kæmper om en skelsættende kontrakt med et førende hotel i London.
Criminal: UK
Efterforskere fra London har tiden mod sig, mens de i et forhørslokale bearbejder tre mistænkte, der hver er anklaget for en frygtelig forbrydelse.
The Bletchley Circle: San Francisco
To højt kvalificerede kryptografer fra Storbritannien slår sig sammen med to amerikanske modparter, og sammen efterforsker de en række mord ved at bryde koder.
Top Boy
To garvede narkohandlere vender tilbage til Londons rå gademiljø, men deres stræben efter penge og magt bliver udfordret af en ung, skruppelløs svindler.
The A List
Romantik, rivalisering og omfattende mystik blandes sammen, når en gruppe teenagere tager på lejrtur til en fjerntliggende ø i dette nervepirrende, overnaturlige drama.