Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Designated Survivor

Serie, 2018
Designated Survivor
USA's skæbne ligger i hænderne på en lavtstående embedsmand, da et angreb på Washington næsten udsletter regeringen i denne gribende politiske thriller.
Serien Designated Survivor er en Netflix Original og udkom i 2018. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Designated Survivor på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

A low-level Cabinet member becomes President of the United States after a catastrophic attack kills everyone above him in the line of succession.

Skuespillere i Designated Survivor

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Designated Survivor

Luther

Luther

(2019)

Parker

Parker

(2013)

The Blacklist

The Blacklist

(2018)

Hacker

Hacker

(2014)

Scorpion

Scorpion

(2018)

Narcos

Narcos

(2017)

Aquarius

Aquarius

(2016)

Tyrant

Tyrant

(2016)

The Affair

The Affair

(2018)

ARQ

ARQ

(2016)

Marcella

Marcella

(2017)

Easy

Easy

(2017)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.