Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Det er mig der snakker

Film, 1989, 95 minutter
Det er mig der snakker
Mollie er en enlig mor, der søger efter den perfekte far til hendes barn. Hendes baby, Mikey, foretrækker babysitteren James.
Filmen Det er mig der snakker udkom i 1989 og varer 95 minutter. Oplev de prisbelønnede skuespillere John Travolta, Kirstie Alley og Bruce Willis i denne søde, romantiske komedie. Denne film er Feel-good, Fjollet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Det er mig der snakker på IMDB

Score: 6 ud af 10

After a single, career-minded woman is left on her own to give birth to the child of a married man, she finds a new romantic chance in a cab driver. Meanwhile the point-of-view of the newborn boy is narrated through voice over.

Trailer

Skuespillere i Det er mig der snakker

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original]
Undertitler: tysk;engelsk;svensk;dansk

Mere ligesom Det er mig der snakker

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Som stjerner på himlen
To teenagere med personlige problemer bliver nære venner, da de tager på en forløsende rejse til seværdigheder rundt omkring i staten Indiana.
Ustoppelige
Tre venner tager på et roadtrip, da en uventet fjerde passager tvinger dem til drastisk at genoverveje deres planer.
Den endeløse skyttegrav
En republikaner fra Den Spanske Borgerkrig, som frygter repressalier, skjuler sig i sit hjem i over 30 år med sin kones hjælp. Baseret på virkelige hændelser.
Restaurants on the Edge
Tre mad- og designeksperter rejser rundt i verden for at hjælpe smukt beliggende restauranter, der er i knibe, ved at skabe et bånd til den lokale kultur.
Queen Sono
Den sydafrikanske spion Queen Sono fanges i et forbryderisk spind af forretning og politik, da hun forsøger at afsløre sandheden om sin mors død.