Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Dirty John: The Dirty Truth

Dokumentarer, 2019, 86 minutter
Dirty John: The Dirty Truth
Samtaler med ekskærester, ekskoner og efterforskere tegner et detaljeret billede af serieforføreren John Meehans lange og iskolde karriere.
Dokumentareren Dirty John: The Dirty Truth udkom i 2019 og varer 86 minutter. Baseret på den populære podcast "Dirty John" af Pulitzer-nominerede Christopher Goffard.

Dirty John: The Dirty Truth på IMDB

Score: 6,5 ud af 10

Interviews with former girlfriends, ex-wives of John Meehan, police detectives detail the chilling decades-long criminal career.

Skuespillere i Dirty John: The Dirty Truth

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: tysk;svensk;dansk;engelsk

Mere ligesom Dirty John: The Dirty Truth

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.