Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Dømt i medierne

Serie, 2020
Dømt i medierne
Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.
Serien Dømt i medierne er en Netflix Original og udkom i 2020. George Clooney og Jeffrey Toobin er executive producere. Egnet for personer over 16 år. Dømt i medierne kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dømt i medierne på IMDB

Score: 7,3 ud af 10

In our modern media landscape where real courtroom dramas have increasingly been transformed into a form of entertainment, this series reflects on some of the most dramatic and memorable trials in recent history.

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Dømt i medierne

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.