Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Dragon Quest Your Story

Film, 2019, 102 minutter
Dragon Quest Your Story
Luca går i sin fars fodspor for at redde sin mor fra den onde Ladja. Hans eneste håb er at finde den himmelske helt, der bærer det zenittiske sværd.
Filmen Dragon Quest Your Story er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 102 minutter. Denne film er Kreativ, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Dragon Quest Your Story

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;japansk - synstolkning;japansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;japansk;svensk

Mere ligesom Dragon Quest Your Story

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.