Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Drengerøve

Son como niños
Film, 2010, 102 minutter, 4.337.638 Bedømmelser
Drengerøve
Fem barndomsvenner mødes igen efter 30 år i et hus ved en sø for at mindes deres gamle basketballtræner, og de opfører sig meget ungdommeligt for deres alder.
Filmen Drengerøve udkom i 2010 og varer 102 minutter. Adam Sandler, Chris Rock, Salma Hayek Pinault, Kevin James og Rob Schneider giver motion til lattermusklerne. Denne Film er Fjollet.
6 år og derover Indeholder frygt Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Drengerøve på IMDB

Score: 6 ud af 10

After their high school basketball coach passes away, five good friends and former teammates reunite for a Fourth of July holiday weekend.

Trailer

Skuespillere i Drengerøve

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Drengerøve

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.