Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

DRIFTING DRAGONS

Serie, 2020
DRIFTING DRAGONS
Der står drager på menuen, når mandskabet på luftskibet Quin Zaza tager ud for at jage. Fejler de, bliver deres tomme maver deres mindste grund til bekymring.
Serien DRIFTING DRAGONS er en Netflix Original og udkom i 2020. Egnet for personer over 13 år Denne serie er Kreativ, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DRIFTING DRAGONS på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

It's time to see what dragon tastes like. The crew of the airship Queen Zaza makes their living hunting dragons. Succeed, and the reward is riches and all the meat they can eat.

Skuespillere i DRIFTING DRAGONS

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;japansk - synstolkning;japansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;japansk;svensk

Mere ligesom DRIFTING DRAGONS

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Forest of Love: Deep Cut
Intet er, som det ser ud til, da en karismatisk svindler og et ambitiøst filmhold sætter fokus på to kvinder med følelsesmæssige ar på sjælen.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Efter en global finanskrise bliver verden kastet ud i en "bæredygtig krig" drevet af kunstig intelligens. Det er op til Sektion 9 at bekæmpe nye typer cybertrusler.
Sol Levante
En ung kriger og hendes velkendte søgen efter et helligt sted, der er kendt for at opfylde ønsker. Det er bedst ikke at gøre de gamle vogtere og ånder vrede.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
En ensom ung kvinde føler sig fanget på sin pigeskole. Men hænder af metal og hjertevarme breve smelter hendes hjerte, efter Violet bliver hendes lærer.
Altered Carbon: Resleeved
På planeten Latimer må Takeshi Kovacs i følgeskab med en benhård agent fra CTAC beskytte en tatovør under efterforskningen af en mafiaboss' død.