Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Eftersøgningen

Serie, 2020
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Serien Eftersøgningen er en Netflix Original og udkom i 2020. Egnet for personer over 16 år. Eftersøgningen kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Skæv, Intim, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Eftersøgningen

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk;svensk

Mere ligesom Eftersøgningen

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.