Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

El club

Serie, 2019
El club
Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.
Serien El club er en Netflix Original og udkom i 2019. El club kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Kitschet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El club på IMDB

Dealing with the pressure of his father and his need to be someone, Pablo decides to start a new shady, tricky business that will lead him to some happy but tragic experiences.

Skuespillere i El club

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk;svensk

Mere ligesom El club

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Virgin River
En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.
Juledagene
Fire søstre kæmper med familiedrama og hemmeligheder gennem tre forskellige tidsperioder, der alle opstår omkring juletid.
Triad Princess
Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss' vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.
Astronomy Club: The Sketch Show
Unikke, individuelle perspektiver smelter sammen til en fælles stemme, når sketch og comedy-gruppen Astronomy Club leverer sin særlige, intelligente og absurde humor.
V Wars
En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.