Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

El club

Serie, 2019
El club
Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.
Serien El club er en Netflix Original og udkom i 2019. El club kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Kitschet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El club på IMDB

Dealing with the pressure of his father and his need to be someone, Pablo decides to start a new shady, tricky business that will lead him to some happy but tragic experiences.

Skuespillere i El club

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk;svensk

Mere ligesom El club

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.