Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

El Pepe: Et betydningsfuldt liv

Dokumentarer, 2018, 73 minutter
El Pepe: Et betydningsfuldt liv
I denne nærgående dokumentar fortæller den uruguayanske præsident, José "Pepe" Mujica, om sine idealer, fremtiden og hvad han har lært af at være i fængsel.
Dokumentareren El Pepe: Et betydningsfuldt liv er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 73 minutter. Den prisbelønnede serbiske filmskaber Emir Kusturica har instrueret og stået for interviewene med Mujica og hans kære. Denne dokumentarer er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Pepe: Et betydningsfuldt liv på IMDB

Score: 7 ud af 10

An examination of the life, times, and legacy of Uruguay's last president, José "Pepe" Mujica.

Skuespillere i El Pepe: Et betydningsfuldt liv

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk - synstolkning;spansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk;svensk

Mere ligesom El Pepe: Et betydningsfuldt liv

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Ben Platt har taget sit band og sit gode humør med, når han giver publikum et indblik i sit liv med sange fra debutalbummet Sing to Me Instead.
Dømt i medierne
Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.