Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Elisa og Marcela

Film, 2019, 118 minutter
Elisa og Marcela
I 1901 i Spanien tager Elisa Sánchez Loriga en mandlig identitet for at kunne gifte sig med Marcela Gracia Ibeas, kvinden, hun elsker. Baseret på virkelige hændelser.
Filmen Elisa og Marcela er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 118 minutter. Elisa og Marcela kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elisa og Marcela på IMDB

Score: 5,6 ud af 10

In 1901, Marcela Gracia Ibeas took on the identity of Mario Sánchez to marry her lover of fifteen years, Elisa Sanchez Loriga.

Skuespillere i Elisa og Marcela

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;tysk;spansk (Europa) - synstolkning;spansk (Europa) [original]
Undertitler: engelsk;svensk;spansk (Europa);tysk;dansk

Mere ligesom Elisa og Marcela

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Our Godfather – historien om en mafiaboss
I 1986 blev Tommaso Buscetta den første højtstående mafiaboss nogensinde til at vidne mod mafiaen. Det kostede ham og hans familie alt.
Los Tigres del Norte at Folsom Prison
Det højtelskede norteño-band Los Tigres del Norte optræder i Folsom-fængslet på 50-årsdagen for Johnny Cashs ikoniske koncert.
Shanghai Fortress
En mand falder for en heroisk general og følger snart i hendes fodspor, da mennesker forsvarer Jorden mod en trussel fra rummet på udkig efter en dyrebar energikilde.
Tall Girl
Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
To undersøiske søskende, der overlever på egen hånd. En dreng med seriøs æggeallergi. En mand, der er usynlig for resten af samfundet. Tre korte, animerede fortællinger.