Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Emo the Musical

Film, 2016, 94 minutter
Emo the Musical
Emoen Ethan bliver smidt ud af en privatskole, fordi han forsøgte selvmord. Han kommer på Seymour High og møder en sød, kristen pige, som er klar til at omvende ham.

Emo the Musical på IMDB

Ethan, a sullen high-school student whose life is defined by what he hates, finds love with a blindly optimistic Christian girl Trinity, much to the annoyance of his angst-filled band mates and her evangelistic brethren.

Director:

Skuespillere i Emo the Musical

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Emo the Musical

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Cargo
Midt i en skræmmende pandemi drager en far ud i Australiens vildmark for at lede efter en person, der er villig til at beskytte og tage sig af hans nyfødte datter.
Amo
Selvom den filippinske regering slår hårdt ned på narkotika, udvider skoleeleven Joseph sit narkosalg. Samtidig tjener hans onkel, der er politimand, penge på korruption.
Live
Politibetjentene i Sydkoreas travleste patruljeenhed kæmper døgnet rundt for at opretholde lov og orden, men virkeligheden er langt fra ordentlig.
Ajji
Da hendes barnebarn udsættes for et seksuelt overfald af en magtfuld mand, og retfærdigheden ikke sker fyldest, planlægger en fattig, svag og gammel kone en voldsom hævn.
Safe
Da hans teenagedatter forsvinder, begynder en enlig kirurg i et velhavende kvarter at afdække mørke hemmeligheder om de personer, der står ham nærmest.