Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Emo the Musical

Film, 2016, 94 minutter
Emo the Musical
Emoen Ethan bliver smidt ud af en privatskole, fordi han forsøgte selvmord. Han kommer på Seymour High og møder en sød, kristen pige, som er klar til at omvende ham.

Emo the Musical på IMDB

Ethan, a sullen high-school student whose life is defined by what he hates, finds love with a blindly optimistic Christian girl Trinity, much to the annoyance of his angst-filled band mates and her evangelistic brethren.

Director:

Skuespillere i Emo the Musical

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Emo the Musical

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Knightfall
Femten år efter korstogene blev afsluttet med nederlag gøres en gammel ridder til overhoved i sin ordens tempel i Paris og opdager en chokerende hemmelighed.
The song remains the same
Rocklegenderne Led Zeppelin indtager scenen på Madison Square Garden i denne vilde koncert fra 1973, som indeholder deres største klassikere.
Passengers
Efter at være blevet vækket fra sin dvalesøvn flere årtier tidligere end planlagt, beslutter en ensom passagerer på en interplanetarisk rejse at vække en medrejsende.
The Haunting of Hill House
I glimt fra nutid og fortid følger vi en knust familie, der konfronteres med plagsomme minder om deres gamle hjem og de skrækkelige begivenheder, der drev dem ud af det.
Little Things
Et par i 20'erne, der bor sammen, kæmper med op- og nedture i arbejdsliv, moderne parforhold og med at finde deres egen identitet i dagens Mumbai.