Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Emo the Musical

Film, 2016, 94 minutter
Emo the Musical
Emoen Ethan bliver smidt ud af en privatskole, fordi han forsøgte selvmord. Han kommer på Seymour High og møder en sød, kristen pige, som er klar til at omvende ham.

Emo the Musical på IMDB

Ethan, a sullen high-school student whose life is defined by what he hates, finds love with a blindly optimistic Christian girl Trinity, much to the annoyance of his angst-filled band mates and her evangelistic brethren.

Director:

Skuespillere i Emo the Musical

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Emo the Musical

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Could’ve-Gone-All-the-Way Committee
Folk fortæller deres kærlighedshistorier til et objektivt ekspertpanel, der bedømmer, om de kunne være gået hele vejen eller ej.
Switched
High school-eleven Ayumis perfekte liv går i opløsning, da den jaloux klassekammerat Zenko på en eller anden måde stjæler hendes krop, hendes kæreste og hendes liv.
Mater
En singlefyr i 30'erne med en meget dominerede mor møder et lesbisk par, som er villige til at gå ekstremt langt for at få et barn.
Vejen til Perdition
Da hans kone og søn myrdes, flygter en lejemorder i depressionstidens USA sammen med sin overlevende søn for at hævne sig på den mand, der gjorde ham uret.
Remember
Efter hans vens skriftlige anvisninger rejser den senile Zev på tværs af landet for at finde og myrde nazisten, der dræbte deres familier i Auschwitz.