Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

En fars hævn

Film, 2018, 103 minutter
En fars hævn
Da hans søn bliver brutalt overfaldet uden for en natklub, tager kirurgen Dr. Jiménez loven i sine egne hænder for at hævne sig på gerningsmændene.
Filmen En fars hævn er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 103 minutter. Denne film er Intellektuelt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

En fars hævn på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

When his son is sent to the hospital after to being hit by strangers, a father tries to find them without measure the consequences.

Skuespillere i En fars hævn

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) [original];tysk;spansk (Europa) - synstolkning
Undertitler: dansk;svensk;engelsk;spansk (Europa);tysk

Mere ligesom En fars hævn

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya og Zodiac-ridderne rejser sig igen for at beskytte gudinden Athenes genopstandelse, men der hænger en mørk profeti over dem alle.
Typewriter
Tre unge venner fra Goa vil undersøge en gammel villa for spøgelser, men da en ny familie flytter ind, kommer husets fortid op til overfladen på uhyggelige måder.
Secret Obsession
Da Jennifer vågner med hukommelsestab efter et overfald, står hendes kærlige ægtemand klar til at hjælpe. Men det går snart op for hende, at faren ikke er overstået.
¡Ay, mi madre!
Da hendes mor, som hun ikke har haft kontakt med længe, pludselig dør, må hun følge de sære instruktioner i testamentet for at få fingrene i den store arv.
Lykke-Per
En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.