Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

En Kongelig Affære

A Royal Affair
Film, 2012, 132 minutter, 442.389 Bedømmelser
En Kongelig Affære
I det 18. århundrede ignorerer den psykisk ustabile Kong Christian VII sin unge dronning, Caroline Mathilde, som forelsker sig i hans tyske læge.
Filmen En Kongelig Affære udkom i 2012 og varer 132 minutter. Mads Mikkelsen spiller en grublende intellektuel i denne storslåede fortælling om Danmark i det 18. århundrede. Tilladt for børn på 11 år og derover.Denne film er Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

En Kongelig Affære på IMDB

Score: 8 ud af 10

A young queen, who is married to an insane king, falls secretly in love with her physician - and together they start a revolution that changes a nation forever.

Skuespillere i En Kongelig Affære

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk
Undertitler: dansk

Mere ligesom En Kongelig Affære

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Crip Camp: Starten på en revolution
En banebrydende sommerlejr motiverer en gruppe handicappede teenagere til at starte en bevægelse, der baner vejen mod større ligestilling.
Platformen
I et fængsel, hvor de indsatte på de højere etager får bedre mad end indsatte på de lavere etager, prøver én mand at ændre systemet, så alle får nok.
Q Ball
I San Quentin-fængslet forsøger hårdkogte fanger at finde frelse gennem basketball og venskab, mens de hver især slås med personlige problemer.
Miles Davis: Birth of the Cool
Få den sande historie om jazzlegenden Miles Davis, og se hidtil skjulte optagelser og interviews.
Den endeløse skyttegrav
En republikaner fra Den Spanske Borgerkrig, som frygter repressalier, skjuler sig i sit hjem i over 30 år med sin kones hjælp. Baseret på virkelige hændelser.