Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

En mand med tusind ansigter

Film, 2016, 122 minutter
En mand med tusind ansigter
En tidligere hemmelig agent, der blev forrådt af den spanske regering, planlægger at stjæle millioner af dollars fra en korrupt embedsmand.
Filmen En mand med tusind ansigter udkom i 2016 og varer 122 minutter. Vandt den spanske Goya-pris for bedste nye skuespiller (Carlos Santos) og bedste filmatisering i 2017.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

En mand med tusind ansigter på IMDB

A bittersweet tale of a boy falling for a vampire.

Skuespillere i En mand med tusind ansigter

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;spansk (Europa)
Undertitler: engelsk;spansk (Europa);tysk;svensk;dansk

Mere ligesom En mand med tusind ansigter

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Happy Old Year
En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.
Uncorked
En ung mand føler sig splittet mellem sin drøm om at blive sommelier og sin fars forventninger om, at han skal overtage familiefirmaet.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Ultras
En aldrende fodboldfanatiker ser sin fortid i øjnene, mens han kæmper for at skabe en anderledes fremtid for sig selv og en ung fodboldtilhænger.
Lost Girls
En mor leder desperat efter sin datter. Hun kæmper for at afdække sandheden — og hjælper med at afsløre en række uopklarede mord. Baseret på en sand historie.