Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Én ulykke kommer sjældent alene

Serie, 2019
Én ulykke kommer sjældent alene
De usædvanlige, forældreløse Baudelaire-børn må gennemgå alverdens prøvelser, og ikke mindst den onde grev Olaf, i deres skæbnesvangre søgen efter familiehemmeligheder.
Serien Én ulykke kommer sjældent alene er en Netflix Original og udkom i 2019. Neil Patrick Harris fører an i en stjernesbesætning i denne Emmy-nominerede nyfortolkning af de berømte børnebøger. Én ulykke kommer sjældent alene kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ukonventionel, Sindrig, Mørk, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Én ulykke kommer sjældent alene på IMDB

Score: 7,9 ud af 10

After the loss of their parents in a mysterious fire, the three Baudelaire children face trials and tribulations attempting to uncover dark family secrets.

Skuespillere i Én ulykke kommer sjældent alene

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Én ulykke kommer sjældent alene

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.