Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Et beskidt job

Serie, 2020
Et beskidt job
Alain Delambre er 57 år og arbejdsløs, men lokkes af en spændende jobmulighed. Snart går det dog op for ham, at han er en brik i et grusomt spil.
Serien Et beskidt job er en Netflix Original og udkom i 2020. Den tidligere fodboldstjerne Eric Cantona har hovedrollen i dette intense drama instrueret af Ziad Doueiri. Egnet for personer over 13 år. Denne serie er , Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Et beskidt job på IMDB

Score: 7 ud af 10

Alain Delambre is a senior executive worn out and humiliated by six years of unemployment. So when a prestigious company selects him as a candidate, he is prepared to betray his wife, steal...

Skuespillere i Et beskidt job

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;fransk - synstolkning;fransk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;fransk;svensk

Mere ligesom Et beskidt job

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.