Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Et broderskab

Hermandad
Serie, 2019
Et broderskab
En samvittighedsfuld advokat kommer i et moralsk dilemma, da politiet tvinger hende til at holde dem informeret om sin kriminelle bror.
Serien Et broderskab er en Netflix Original og udkom i 2019. Hovedrollerne spilles af brasilianske Seu Jorge (Pelé, City of God) og Naruna Costa (The Way He Looks). Et broderskab kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende, .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Et broderskab på IMDB

A hard-working lawyer discovers that her missing brother has been jailed for years and is a leader of an ascendant criminal faction.

Skuespillere i Et broderskab

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;portugisisk (Brasilien) - synstolkning;portugisisk (Brasilien) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;portugisisk (Brasilien);svensk

Mere ligesom Et broderskab

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.