Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Et broderskab

Hermandad
Serie, 2019
Et broderskab
En samvittighedsfuld advokat kommer i et moralsk dilemma, da politiet tvinger hende til at holde dem informeret om sin kriminelle bror.
Serien Et broderskab er en Netflix Original og udkom i 2019. Et broderskab kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Provokerende, .
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Et broderskab på IMDB

A hard-working lawyer discovers that her missing brother has been jailed for years and is a leader of an ascendant criminal faction.

Skuespillere i Et broderskab

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;portugisisk (Brasilien) - synstolkning;portugisisk (Brasilien) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;portugisisk (Brasilien);svensk

Mere ligesom Et broderskab

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.
Sweet Magnolias
Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.