Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

F.R.E.D.I.

Film, 2018, 89 minutter
F.R.E.D.I.
Skoleeleven James begiver sig ud i skoven og finder en intelligent robot, som han må redde fra en forretningsmand med en ondsindet plan.
Filmen F.R.E.D.I. udkom i 2018 og varer 89 minutter.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

F.R.E.D.I. på IMDB

Score: 5,1 ud af 10

A teenager makes the discovery of a lifetime in the forest behind his Arkansas home, a friendly robot named F.R.E.D.I. (voiced by Candace Cameron Bure). Join James (Lucius Hoyos), Danny (...

Trailer

Skuespillere i F.R.E.D.I.

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: tysk;dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom F.R.E.D.I.

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.