Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Familieforetagendet

Serie, 2019
Familieforetagendet
Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.
Serien Familieforetagendet er en Netflix Original og udkom i 2019. Familieforetagendet kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Ejendommelig, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Familieforetagendet

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;tysk;fransk [original];fransk - synstolkning
Undertitler: fransk;engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Familieforetagendet

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Triad Princess
Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss' vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.
Astronomy Club: The Sketch Show
Unikke, individuelle perspektiver smelter sammen til en fælles stemme, når sketch og comedy-gruppen Astronomy Club leverer sin særlige, intelligente og absurde humor.
Virgin River
En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.
Juledagene
Fire søstre kæmper med familiedrama og hemmeligheder gennem tre forskellige tidsperioder, der alle opstår omkring juletid.
V Wars
En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.