Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Familien Willoughby

Film, 2020, 92 minutter
Familien Willoughby
Fire søskende, der har nogle meget egoistiske forældre, planlægger at slippe af med dem for altid og skabe deres egen fuldkommen uperfekte familie.
Filmen Familien Willoughby er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 92 minutter. Stemmerne er Maya Rudolph, Terry Crews, Ricky Gervais, Martin Short og Jane Krakowski. Baseret på den prisbelønnede bog. Egnet for personer over 7 år. Denne film er Kynisk, Ukonventionel, Sindrig, Skæv.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Familien Willoughby på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

Convinced they'd be better off raising themselves, the Willoughby children hatch a sneaky plan to send their selfish parents on vacation. The siblings then embark on their own high-flying adventure to find the true meaning of family.

Skuespillere i Familien Willoughby

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk;tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original];svensk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Familien Willoughby

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.