Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Family Guy

Serie, 2018, 16.149.788 Bedømmelser
Family Guy
I Seth MacFarlanes grovkornede animationsserie kommer den klovneagtige Peter Griffin og hans dysfunktionelle familie ud for en masse skøre uheld.
Serieen Family Guy udkom i 2018. Denne serie har vundet syv Emmy-priser, herunder skaberen/stjernen Seth MacFarlanes tre priser for bedste voice-over. Denne Serie er Grovkornet, Kontroversiel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Family Guy

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Family Guy

The Mask

The Mask

(1994)

Taken

Taken

(2008)

Year One

Year One

(2009)

Zombieland

Zombieland

(2009)

Archer

Archer

(2018)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Hyperdrive
Nogle af de bedste gaderacerkørere fra hele verden presser sig selv til det yderste i specialbyggede biler på den vildeste forhindringsbane for biler nogensinde.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders crowdsourcer diagnoser på mystiske og sjældne lidelser i en dokumentarserie baseret på hendes klumme i New York Times Magazine.
Grønt grænseland
Da en ung kvinde fra Bogotá begiver sig ind i junglen for at efterforske fire kvindemord, støder hun på magi, ondskabsfulde planer og sin egen virkelige oprindelse.