Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Family Guy

Serie, 2019, 16.149.788 Bedømmelser
Family Guy
I Seth MacFarlanes grovkornede animationsserie kommer den klovneagtige Peter Griffin og hans dysfunktionelle familie ud for en masse skøre uheld.
Serieen Family Guy udkom i 2019. Denne serie har vundet syv Emmy-priser, herunder skaberen/stjernen Seth MacFarlanes tre priser for bedste voice-over. Denne Serie er Grovkornet, Kontroversiel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Family Guy

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Family Guy

The Mask

The Mask

(1994)

Taken

Taken

(2008)

Year One

Year One

(2009)

Zombieland

Zombieland

(2009)

Archer

Archer

(2021)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.