Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Family Guy

Serie, 2018, 16.149.788 Bedømmelser
Family Guy
I Seth MacFarlanes grovkornede animationsserie kommer den klovneagtige Peter Griffin og hans dysfunktionelle familie ud for en masse skøre uheld.
Serieen Family Guy udkom i 2018. Denne serie har vundet syv Emmy-priser, herunder skaberen/stjernen Seth MacFarlanes tre priser for bedste voice-over. Denne Serie er Grovkornet, Kontroversiel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Family Guy

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Family Guy

The Mask

The Mask

(1994)

Taken

Taken

(2008)

Year One

Year One

(2009)

Zombieland

Zombieland

(2009)

Archer

Archer

(2018)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev berygtet, da han tilstod hundredvis af uopklarede mord. Denne dokumentarserie kigger nærmere på sandheden – og de forfærdelige konsekvenser.
Virgin River
En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.
Triad Princess
Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss' vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.
Astronomy Club: The Sketch Show
Unikke, individuelle perspektiver smelter sammen til en fælles stemme, når sketch og comedy-gruppen Astronomy Club leverer sin særlige, intelligente og absurde humor.
V Wars
En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.