Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Fargo

Serie, 2017, 122.936 Bedømmelser
Fargo
Deze serie, die is geïnspireerd op de film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven.
Serien Fargo udkom i 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Denne serie er Nerve, Kynisk, Ejendommeligt, Mørkt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fargo på IMDB

Score: 9 ud af 10

A drifter named Lorne Malvo arrives in small-town Minnesota and influences the population with his malice and violence, including put-upon insurance salesman Lester Nygaard.

Skuespillere i Fargo

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: hollandsk

Mere ligesom Fargo

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

I'm with the Band: Nasty Cherry
I en intim dokuserie uden filter finder popstjernementor Charli XCX ud af, hvad det kræver at danne − og opløse − et sejt rockband bestående af piger.
El Club
Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.
The Stranded
En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.
Maradona i Mexico
I denne dokumentarserie rejser fodboldlegenden Diego Maradona til Culiacán, hjertet af Sinaloa-kartellet, for at redde det lokale hold, Dorados – og måske også sig selv.
Kriger
En krigsveteran, der er plaget af skyldfølelse over sin sidste mission, forsøger sammen med sin bedste vens enke at infiltrere en farlig motorcykelbande i København.