Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Fariña

Fariña: Cocaine Coast
Serie, 2018
Fariña
I 1980'ernes Galicien i Spanien får en ung fisker succes som kokainsmugler, da han giver latinamerikanske leverandører en indgang til Europa.
Serien Fariña er en Netflix Original og udkom i 2018. Fariña kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Medrivende, Råt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fariña på IMDB

Score: 8,1 ud af 10

It takes place in the Galicia (Spain) of the 80s, when the fishing sector was transformed and many of the shipowners became indebted. This situation will be favorable for the start of activities such as contraband and drug trafficking.

Trailer

Skuespillere i Fariña

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;spansk (Europa) [original]
Undertitler: engelsk;spansk (Europa);svensk;dansk

Mere ligesom Fariña

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.