Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Father of the Year

Film, 2018, 94 minutter
Father of the Year
En fuldemandssnak mellem to dimittender om, hvilken af deres fædre, der ville vinde en slåskamp mellem dem, fører til kaos, da fædrene tager udfordringen seriøst.
Filmen Father of the Year er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 94 minutter. Father of the Year kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Frækt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Father of the Year på IMDB

Score: 5,2 ud af 10

Before NYC, college valedictorian Ben visits his trailer park loser dad. Same evening Ben argues with Larry about whose dad can kick the other dad's ass. Loser dad hears of this and tries to beat up doormat dad and chaos follows.

Trailer

Skuespillere i Father of the Year

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Father of the Year

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.